Modellek

Áttekintés

500X Urban Look

Benzin - Dízel
95 - 150 LE / 70 - 88 kW
4,3 - 6,7 (l/100km)
5
Euro6d-TEMP
Kézi - Automata dupla kuplung

Részletek

Áttekintés

Az SUV amelyet arra teremtettek, hogy élvezd a városi létet. Ma is és holnap is.

Design és Komfort

Minden más megvilágításba kerül

Az új, innovatív, 20 százalékkal nagyobb fényerővel rendelkező full LED lámpáknak köszönhetően úgy láthatod a városod este, ahogy előtte soha. Emellett a hagyományos, halogén izzókhoz képest 66 százalékkal több energiát takarítanak meg és sokkal hosszabb az élettartamuk.

 

Helyezd magad kényelembe

Az új 500 X Urban modellben minden részletet úgy alakítottunk ki, hogy a legnagyobb kényelmet biztosítsa. Ilyen az új, ergonomikus, audiovezérlőkkel ellátott kormánykerék is.

 

Tökéletes ismerkedés

Tudjon meg minden információt új 500X Urbanjáról első ránézésre. Az új, újratervezett központi kijelzőnek jobb lett az olvashatósága, és minden fontos információt megtalálsz rajta, amire szükséged van.

Egy stílusos kacsintás

Az 500X új, LED-es hátsó lámpateste és a karosszéria színére fényezett lámpabetét egy apró formatervezési trükk, amely az 500-as család védjegye. A LED-es lámpatestek mindig felismerhetőek, és semmi mással össze nem keverhetőek.

 

Kemény és vakmerő

Fedezd fel a várost és mutasd meg, ki vagy. Újratervezett első és hátsó lökhárítójával az új 500X Urban stílusjegyei még erősebbek, kiállása még határozottabb az utakon.

 

Ne csak a kagylóhéjat nézd, lásd meg a gyöngyöt

Kívül gyönyörű, belül pedig kényelmes. A
megszámlálhatatlan extrák még vonzóbbá
teszik. Felfrissített, eco-bőr anyagokkal gazdagított beltere, karosszéria színű műszerfalbetétje és az összetéveszthetetlen 500-as logó olyanok, mint a mester kézjegye saját alkotásán. Minden felhasznált anyag és párosítás a legjobb stílust garantálja.

Technológia

Mindig online

Mit hozhat a jövő? Maradj kapcsolatban azokkal az emberekkel és dolgokkal, amelyek fontosak számodra. Az új 500X Urbannal elérkezett a jövő.

Apple CarPlay

Miért vennéd meg a legújabb iPhone-t, ha nem tudod használni akkor, amikor akarod? Az Apple CarPlay a legokosabb és legbiztonságosabb módja iPhone-od használatának az autódban. Kérhetsz navigációt, kezelhetsz hívásokat és üzeneteket, vagy zenét is hallgathatsz.
*A CarPlay, az iPhone és a Siri az Apple Inc. bejegyzett védjegyei. A CarPlay elérhetősége országonként eltérhet.

 

Android Auto™

Zene, alkalmazások és még sok minden más az Android Auto™ használatával alkalmazásaid az 500X Urban felhasználó barát és egyszerű kijelzőjén jelennek meg, és könnyen olvasható oldalakba rendeződnek.
*Az Android, Android AutoTM, Google Play és egyéb márkanevek a Google Inc. bejegyzett védjegyei. Az AndroidAuto elérhetősége országonként eltérhet.

 

Uconnect™ 7” HD LIVE

Ki a legjobb társad a vezetésben? Az 500X-ed. A szériafelszereltség részét képező Uconnect™ 7” HD LIVE segítségével hívásokat, üzeneteket kezelhetsz, lejátszási listákat böngészhetsz és s telefontükrözés funkción telefonod adatkapcsolatát használva néhány érintéssel beállíthatod úticélodat is.

 

Mopar® Map Care

Következő generációs technológiájával a Mopar® Connecttel a törődés mindig kézben tartható. Tudod, hol parkoltad le az autót, kinyithatod, vagy bezárhatod a zárakat, minden mozgásáról értesülhetsz és push üzenetet is kaphatsz a telefonodra, hogy semmit ne hagyj az autódban.
*A Mopar Connect funkció Magyarországon még nem elérhető

Áttekintés

500X Urban Look

Tesztvezetés
Még nem döntött? Próbálja ki új autóját vásárlás előtt.
Vásárlás
Már kiválasztotta autóját? Ne hagyja ki: vásárolja meg, vagy kérjen árajánlatot
Kérjen finanszírozást
Fedezze fel az Ön számára elérhető pénzügyi szolgáltatásokat

Felszereltség